Susjedstvo glumice Lidije Vukićević s Bežanijske kose u Beogradu, gdje godinama živi, imaju samo riječi hvale, kako za nju, tako i za njene sinove koji su odrasli u tom kraju.

Lidija već nekoliko godina ima i zastakljen balkon na kojem je susjedi često vide kada pije kavu i čita.

Većina susjeda je sada rekla da nisu sigurni je li dečko s kojim šeta zagrljena sin ili nova ljubav jer su joj i nasljednici odrasli muškarci. Međutim, u obližnjem kafiću su bili ipak konkretniji.

'Sinovi su mlađi od njenog dečka pa tako mogu raspoznati. Taj dečko s kojim je često u posljednje vrijeme je mlađi sigurno desetljeće od nje, ako ne i više, ali ona izgleda kao avion pa se ta razlika ne vidi toliko. Djevojka mi kaže da je ovo ozbiljna veza jer se duže vrijeme viđa s istim, a ranije smo je rijetko viđali u društvu muškaraca. Mislim da ih možda čak nije pozivala u njen stan', kaže konobar.

U obližnjoj trgovini kažu da im Lidija često dolazi.

'Unese radost s onom kosom i širokim osmijehom. Ona djeluje kao da je stalno zaljubljena tako da se kod nje ne može procijeniti ima li sad nekoga ili ne. Uvijek će za nas biti Violeta iz 'Boljeg života'. Za nju je vrijeme stalo. Pogledajte fotografije pa usporedite. Od snimanja serije je prošlo nekoliko desetljeća, a ta žena tek koju boru više ima. Sinovi joj svraćaju, mislim da ne žive s njom. Viđali smo i njenog bivšeg muža ranije, dolazio je dok su djeca bila manje samostalna, više ga ne viđamo', rekla je prodavačica.

Da je zaljubljena tvrdi i susjed koji šeta pse u blizini njene zgrade.

'Dovoze je i odvoze na snimanja, ali ima taj jedan muškarac koji mislim da joj je dečko. Jeste mlađi, ali neka i je, neće sigurno juriti neke djedove. Na to treba biti ponosna, a ne da je netko zbog toga kritizira. Kako god bilo, ona je divan čovjek i susjed. Ima pse koje neizmjerno voli. Viđamo je kad vježba, nekada vrlo rano ujutro jer poslije ima snimanja. Vrlo je disciplinovana i to se vidi na njenom tijelu i u njenom izgledu', kaže susjed.