Tamara Kalinić jedna je od najjuspješnijih regionalnih influencerica, a iako detalje svog života često dijeli na Instagramu gdje je prati gotovo milijun i pol obožavatelja, ljubavni život drži u tajnosti iza svoja četiri zida.

Ona, naime, već duže vrijeme uživa u vezi s partnerom Filippom Testom. Dečka je javno predstavila tek prije gotovo godinu dana, iako ranije nije objavljivala njihove zajedničke fotografije budući da on nije javna osoba te na taj način poštuje njegovu privatnost.

'Tko zna, možda ću jednog dana podijeliti fotografiju s njim, ali ne vidim zašto bih morala to raditi sad. Sretna sam ovako kako je', rekla je ona tada, međutim, ipak je donijela odluku da povremeno objavi kadrove iz privatnog života na kojima je i njen dečko.

A prije nego što ga je pokazala javnosti, Tamara je dobivala mnogo upita o tome zašto skriva svoju jaču polovicu. Tako je jednom i progovorila na tu temu.

'Ne skrivam svog dečka. Svuda idemo zajedno i na javna mjesta. Sa mnom je bio u noćnom izlasku u Beogradu. Svi ga moji prijatelji poznaju, kao i moja obitelj (moji roditelji ga obožavaju). Ako me vidite na ulici, možete vidjeti i njega. Samo, ne objavljujem ga. Mislim da je to velika razlika. Jako sam ponosna na to kakav smo par, tako da tko zna, možda ću jednoga dana objavljivati i njega. Ne osjećam pritisak kao da bih to trebala učiniti sada i sretna sam zbog toga. On ima svoj posao, ja imam svoj, a on može čuvati svoju privatnost jer nije javna osoba', rekla je Tamara tada.

On je njena velika podrška, a Tamara ne krije koliko joj znači. Zbog svog partnera preselila se u Francusku, zatim vratila natrag u Veliku Britaniju, a potom su život nastavili i u Italiji u stanu koji su nedavno uredili.

No, svi se pitaju čime se bavi Talijan kojeg Tamara ljubi.

Inače, i sam Filippo je u svijetu mode. Izuzetno je uspješan, a kako prenose strani mediji, radi kao menadžer za brend 'Balmain' i zarađuje stotine tisuća eura godišnje. Ipak, online se ne može naći previše informacija o njegovom životu.

Kada pogledate fotografije na njegovom profilu, uglavnom su crno-bijele, sa obveznim hashtagom #offwhite. Iako je izuzetno uspješan u svom poslu, ne voli se eksponirati javno.

O njihovoj ljubavi pisao je i Vogue.

'Došao je pravi trenutak da vam predstavim nas! Vrijeme je relativan pojam, ali najviše volim naše vrijeme. 50 godina od 'Audemars Piguet Royal Oak' je prošlo, ali kultni sat izgleda impresivnije nego ikada. Pa da proslavimo! Izbor mog sata se mijenjao kroz različite trenutke naše veze, ali danas ga ja predstavljam vama s Vogue magazinom', napisala je Tamara u travnju 2022. godine kad je prvi put objavila video gdje je predstavila svog partnera.