Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

REGIONALNA PJEVAČICA KOJA IZA SEBE IMA 3 RAZVODA: 'Djeca su ti onakva kakva ti je bila ljubav u trenutku kad su začeta'

Autor TOMISLAV PARLOV

Nataša Bekvalac je u televizijskom intervjuu progovorila o bivšim partnerima i djeci.

 Luka Lazukić i Nataša Bekvalac.jpg Izvor: Instagram

Nataša Bekvalac gostovala je u 'Divnom showu' na Kurir televiziji gdje je progovorila o bivšim partnerima, ljubavi, ali i čistoj emociji koja ju je vodila kroz život.

Nataša je otkrila kako se nosila s pritiskom u ljubavnim vezama i odnosu s partnerima, te je priznala je li pravila ekstremne scene zbog ljubomore.

'Imala sam razne situacije, ali ne iz ljubavi i ljubomore, već iz nemoći. Sada znam da je bilo iz nemoći. To se događa kada preko puta sebe imate osobu, da vaši rezoni, stavovi, prioriteti, što god, da više toliko nema konekciju. Tada ti jedino preostaje da sagneš glavu, tiho plačeš ili samo nešto razbiješ. Ta količina nemoći jedne energije koja je tupa i teška, jako je poražavajuće kada si imao velike snove i želje sa tom osobom', rekla je Nataša i dodala:

 Nataša Bekvalac Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR

'Možda u trenutku se tada osjećam tužno i kao da nisam uspjela. Puno ljudi voli takve odnose i njeguje, a ja sam netko tko sebe smatra uspješnom i htjela sam nešto drugo. Sebe smatram hrabrom jer sam uvijek presjekla te neke loše odnose. Znam da ću možda biti ponovo predmet osmijeha, ali ja sam uvijek sebi davala šansu da me netko voli, poštuje onoliko koliko smatram da zaslužujem.

U 'Divnom showu' pjevačica je otkrila svoju, kako sama kaže, ludu teoriji o ljubavi i djeci, ali i priznala koliko je bila ponosna na sebe i svoje izbore ma kakvi oni bili na kraju.

 Natasa-Bekvalac-i-Luka-Lazukic.jpeg Izvor: Instagram

'Uvijek sam imala potrebu da svog muškarca pokažem, nisam nikada slala neku lažnu sliku. Bila sam netko tko je ponosan sa svojim muškarcima, željela sam da me uhvate za ruku i da zajedno odemo na neki javni događaj. U tom trenutku ja sam bila jako sretna i nikada to nisam krila. Tada sam zaista bila jako sretna i ponosna. Moja djeca su rođena (u tom trenutku) iz najveće ljubavi. Imam neku ludu teoriju da su ti djeca takva kakva ti je ljubav bila u tom momentu kada su nastala, a moja su lijepa i sretna', rekla je Nataša s osmijehom na licu.

Nataša je otkrila je li se ikada pitala 'gdje joj je pamet bila' nakon svega što joj se izdogađalo.

'Nisam se to nikada pitala jer nikada tu pameti nije bilo. Nikada nisam razmišljala o svojim izborima jer sam se uvijek vodila emocijom, onom sirovom koja je vladala, sve dok nije prestala. Iskreno, dosadno mi je pričati o bivšim muževima', dodala je Nataša.

Podsjetimo, Nataša Bekvala tri puta je stala pred oltar, a iz brakova ima dvije kćeri.

Povezane vijesti