Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'DJECI NE PRIČAM O NJIHOVIM OČEVIMA': Nakon tri propala braka Nataša Bekvalac progovorila o bivšim muževima

Autor Kristina Zrilić

Pjevačica Nataša Bekvalac progovorila je o bivšim muževima i samohranom roditeljstvu.

 Nataša Bekvalac Izvor: Instagram

Pjevačica Nataša Bekvalac progovorila je o odgoju kćeri te priznala koliko joj je kao samohranom roditelju teško držati sve pod kontrolom.

'Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dvije stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih ga mogla uglaviti u svoj raspored', rekla je.

'Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžericu i malu djevojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom trenutku vidim sebe u njima. Ali vidim i njihove očeve', iskrena je Nataša Bekvalac koja priznaje da poprilično kontrolira kćer:

'Hana mi nikada ne kaže u lice da je smaram, ali kad prisluškujem njene telefonske razgovore, kaže to prijateljicama'.

Lijepa pjevačica iza sebe ima tri braka, a iz dva je dobila kćeri Hanu i Katju. Kako kaže, svojim nasljednicama ne priča o očevima.

 Nataša Bekvalac Izvor: Instagram

'Iz ljubavi prema svojoj djeci nikada neću pričati o njihovim očevima pogotovo zato što nemam pretjerano afirmativne stvari koje bih svakako rekla da imam', kaže pjevačica koja je nedavno napravila veliku zabavu za Katjin peti rođendan.

'Kad sam pročitala poruku koju je Hana napisala za Katjin rođendan, doslovno sam se raznježila. Emotivno me je rasturila. Teške situacije nas naprave mudrijim i zrelijim, a nas tri smo baš imale teške godine. Protutnjale smo kroz jako teško razdoblje i iz tog perioda smo izašle kao pobjednice. Od obje sam naučila mnogo i znam da su mi date da bi me naučile životu', kazala je pjevačica.

Nataša nije željela otkrivati je li njena kćer Katja upoznala polubrata po ocu.

'Iz ljubavi prema svojoj djeci nikada neću govoriti o takvim privatnim stvarima. Vjerujem da i ljude ne zanimaju takve pikantrije', rekla je Nataša i dodala da s Hanom ne mora razgovarati o prošlosti jer su je zajedno proživjele.

'S Hanom ne pričam o svojim bivšim brakovima jer je ona bila tu. Proživjela je sa mnom sve to. Nas dvije smo nerazdvojiva cjelina. Sve što smo prošle bilo je teško, ali smo išle na psihoterapiju. Nekada loš brak koji traje godinama može ostaviti veće posljedice nego razvod koji je bio bez povišenog tona, ili se taj povišen ton nije čuo pred djecom. Čula sam ga ja, ja sam to doživjela. Mislim da sam učinila najbolju stvar kad sam se razvela. Napravila sam to zbog djece', priznala je ona.

Povezane vijesti