Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SUSJEDI IZ ZGRADE IH RAZOTKRILI: Ovaj poznati par 'prava je seljana', a za nju misle da je dama za primjer

Autor TOMISLAV PARLOV

Poznate estradnjake razotkrili susjedi iz zgrade u kvartu Beograd na vodi.

 Radiša Trajković Đani, Slađa i Violeta Viki Miljković Izvor: DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Tamara Trajković/Kurir

Da poznate osobe vole uživati u luksuzu, nije nešto što već nije poznato. Mnoge zvijezde su, u skladu s tim, uložile novac i sebi kupile luksuzne stanove u možda i najskupljem naselju na ovim prostorima - Beogradu na vodi. Među njima je najviše pjevača, ali ima i sportaša, glumaca i voditelja.

 Beograd na vodi Izvor: Kurir

Ekipa Kurira je zato posjetila ovaj kompleks i jednu 'estradnu zgradu', kako je nazivaju njeni stanari, kako bi provjerili kakvi su susjedi i što rade neki od pjevača koji žive u njoj kad ih kamere ne snimaju.

Imali su sreće pa su odmah naišli na Andreja, sina Violete Viki Miljković i Dragana Taškovića, koji je užurbanim korakom izlazio iz zgrade u kojoj živi s roditeljima i uputio se ka automobilu koji ga je čekao ispred ulaza. Ubrzo nakon njega, sreli su i jednu djevojku koja je s njima podijelila zanimljivosti iz života estradnjaka koji su joj prvi susjedi.

'Mi našu zgradu zovemo estradna'. Dosta pjevača živi u njoj. Malo nam je to počelo i smetati, ali to nitko nije znao kad smo kupovali stanove. Najčešće viđam Viki Miljković i njenu obitelj, kao i Đanija i njegovu ženu Slađu. Kad god vidim Viki, ona je u mjenjačnici, tu pored zgrade, stalno je u nekoj žurbi. Tu u blizini ona ima još jedan stan, koji joj služi kao ured. Prava biznismenka', započela je priču susjeda, a onda osula paljbu po Radiši Trajkoviću Đaniju i njegovoj supruzi Slađi:

'Njih iskreno ne mogu smisliti. Na njih se svi žale u zgradi. Baš su prava seljana. Kod njih u stanu se stalno čuje neka buka. Glasno pričaju, puštaju glazbu, viču na terasi. Previše su bahati, ističu da imaju novac, kao da nekog to zanima. Oberseljaci su, selo nije izašlo iz njih. Nemaju osnovnu kulturu. Preko puta u zgradi im žive i sinovi, tako da i oni dolaze često. Kad se svi skupe, to je pakao. Užas', ispričala je ona.

 Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom Izvor: Instagram

U ovoj četvrti nekretninu ima i Jana Todorović. Jedan od susjeda ispričao je da ju je vidio dosad nekoliko puta.

'Mi svi želimo da upoznti Janinog svekra, za kojeg se priča da je kupio ciejli kat u kuli. Nju viđam ponekad. Skoro sam baš bio svjedok zanimljivoj sceni, kada su se u zgradi kod lifta srele Viki i Jana. Hladno su se pozdravile, izgleda da se nešto ne mirišu i da nisu u dobrim odnosima. Je li zbog konkurencije ili što je u pitanju, ne znam. To sam baš zapamtio. A s Đanijem je Jana baš u super odnosima', otkrio je on.

Neda Ukradenje također jedna od pjevačica koja se može pohvaliti stanom u Beogradu na vodi. Ona je tijekom pandemije sve vrijeme živjela tu i uživala u pogledu na Savu. Susjedi ističu da je prava dama i da ima kulturnu obitelj. Viđaju ih s vremena na vrijeme, iako stan sada iznajmljuju.

 Neda Ukraden rođena je u Imotskom Izvor: Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell

Povezane vijesti