Prošlog vikenda počela su šuškanja da su Lepa Brena i Aleksandra Prijović ponovno na distanci. Fotografija s aerodroma navela je javnost da posumnja u njihov odnos. Izvor je za medije otkrio kakva je pozadina njihovog odnosa.

Svekrva i snaha su se u isto vrijeme pojavile na parkingu, ali umjesto da zajedno sjednu u automobil i odvezu se do Bežanijske kose gdje žive, svaka je otišla svojim autom. Kako žive kuća do kuće mnogima je bilo čudno što se nisu vratile zajedno.

'Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kad sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizirano posjećuju. Očito taj princip primjenjuje i na snahu, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u obitelji. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne miješa. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko djeteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i organizirati vrijeme i život kako sama želi', ispričao je izvor za srpski 'Svet'.

Ipak, kad su stigle kućama, gdje su ih na parkinzima čekali muževi, svi su se pozdravili i još jednom svima jasno dali do znanja da je u njihovoj obitelji sve u najboljem redu.