Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznijela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da ih partneri varaju, ostaju u takvim bračnim zajednicama.

Ivana Šašić i Bojan Simić
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Doživljavaju, ali šute zbog svojih interesa. I onaj za koga nikada ne bi pomislili da vara ženu, događa se da vara. Isto tako, ima i žena za koje nikada ne bi pomislio da varaju muževe, pa varaju, ali su tu iz nekih interesa svojih. Kada mi netko kaže :'Ja sam s njim zbog djece', djeca ne čuvaju brak i za njih i nije dobro da roditelji žive u lošem braku, jer ta djeca sve čuju i sve vide. Ja sam za to, ako ne ide, ne ide, a kada se razvedeš radi što god hoćeš', rekla je Šašićeva.

Ivana je otkrila da prevaru koju je doživjela od svog partnera nije mogla predosjetiti i da je sve djelovalo potpuno u redu.

'Ja nisam mogla ostati živa od njega, to je bilo zvanje svaki dan, po cijeli dan', istaknula je ona, a zatim dodala može li nakon toga vjerovati nekom muškarcu:

'Koju zvijezdu da mi skine kako bih mu povjerovala da je to tako. Nemam više to čime bi mene netko osvojio, neka bude normalan i čovjek, ništa drugo mi ne treba. Ja laž prezirem, veliki sam protivnik toga.'

Naime, pjevačicu je suprug prevario s medicinskom sestrom (55), kako se tada navodilo.