Srpski reper i youtuber Luka Bijelović, poznatiji kao Lule Pljugica, tvrdi da ga je sin Alke VuiceArianVuica, prevario za suradnju. Naime, njih dvojica su se dogovorili da mu sin popularne pjevačice napravi pjesme za novi album, ali je dogovor propao kad se papirologija trebala službeno i potpisati. Sve ovo potvrdio je i sam Luka.

'Dogodila mi se jako neugodna i neočekivana situacija sa sinom Alke Vuice koji je inače producent. Išao sam u Zagreb dogovoriti se s njim da mi napravi pjesmu. U to je uključio njegovog prijatelja tekstopisca koji je napravio odličan posao i s njim sam dogovorio isplatu na ruke kako bi novac dobio odmah. Tako je i bilo. Platio sam mu 3.000 eura. S njim sam se dogovorio da mi napravi pjesmu i da svakog mjeseca dobije određeni udio od streaming platformi, kao i potpis na pjesmu da ju je on napravio i tu smo se rukovali', priča Luka i nastavlja:

'Sve je bilo u redu. Moja producentska kuća koja mi radi distribuciju poslala mi je papir da mu proslijedim kako bi potpisao da je on napravio pjesmu i kako bi mogli prijaviti autorska prava na njega. Međutim, on se tada naživcirao i uključio odvjetnika koji je tražio nenormalnu sumu novca unaprijed i mnogo više postotka od onog što smo se nas dvojica dogovorili. Zvao sam ga nekoliko puta, ali se nije htio javiti na poziv, već je forsirao da odvjetnik govori umjesto njega cijelo vrijeme. Meni je jako krivo jer smo dogovorili jedno i odjednom uključuje nepoznate ljude u naš dogovor. Zahtijevaju da im ja dam neki novac i da izvan dogovora izvuku što više novca mogu. Dogovorili smo se da ima 30 posto, a njegova je odvjetnica uvjetovala 50 posto i 2.500 eura. Čim sam skrenuo pažnju njemu i njegovom odvjetniku da i ja imam pravni tim, više se nismo čuli', zaključuje on.

Lule Pljugica
Instagram 

Inače, otkako se rastao s Dragomirom Despićem, poznatijem kao Desingerica, Lule je sam nastavio karijeru, a radi punom parom diljem regije i inozemstva. Inače, rođen je 2000. u Beogradu gdje je završio dizajnersku školu. Od 2016. se bavi javnim poslom i to tako što je najprije snimao klipove za YouTube, da bi 2022. snimio prvu pjesmu s Desingericom. Od razlaza s kolegom objavio je i dva singla.