Maya Berović nedavno je do detalja prepričala situaciju kada su je bosanskohercegovački reperi Jala Brat i Buba Corelli prevarili za ogroman novac.

Naime, pjevačica je u podcastu 'Petcast' govorila o karijeri i suradnicima, a onda se prisjetila trenutka kad je shvatila da je prevarena od strane popularnih repera koji su joj tada radili album.

'Imala sam nesreću kad smo pjesmu 'Sama' morali skinuti s YouTube-a jer je ta pjesma bila plagijat. Jala je uzeo glazbu od jedne latinoameričke zvijezde, njemu se to dopalo i vjerojatno je mislio da to nitko neće primijetiti. Međutim, 'cvrc'. Ta pjesma je bila planetarni hit', započela je Maya svoju priču.

'I događa se trenutak da mi odlazimo na Kubu snimiti taj spot, ulazim u auto, jao, nikad to neću zaboraviti. Sjedam ja i ide pjesma na radiju od Natti Natashe i ja slušam i to je ta melodija. Ja slušam, i onako hladan tuš. Taksist namjerno pojačava radio jer je on već čuo moju pjesmu, on nas vozi dok smo tamo, i on pojačava, a ja sjedim natrag i kažem svojim ljudima 'Recite mu da smanji, čut će netko od kamermana', kao da to nitko neće čuti. Kao da ja ne izbacujem pjesmu i ulažem desetine tisuća eura', prisjetila se pjevačica.

'Ja sam se tad čula s Jalom i on kaže 'Neće to nitko primijetiti, ali možemo pitati za prava'. Rekoh dobro, idemo tražiti prava. Normalno izlazi pjesma i odmah je skinuta s YouTube-a. Ali na kraju krajeva, oni su morali i platiti neku odštetu, samo pjesma nije vraćena', rekla je Maya.