Pop pjevačica Marija Šerifović gostujući kod Ognjena Amidžića u popularnoj emisiji 'Ami G Show' otvoreno je govorila o sinu, surogat majci koja ga je donijela na svijet, ocu njezinog djeteta Marija, ali i o kolegama s estrade među kojima je spomenula mlade popularne pjevačice Aleksandru Prijović i Teu Tairović.

Marija Šerifović
Pink Tv/Screenshot 

Naime, u spomenutoj emisiji nezaobilazna je rubrika u kojoj goste ispituju gledatelji, pa je tako i Marija dobila pitanje o novim projektima svojih kolega na koje je odgovorila brutalno iskreno i u svom stilu.

Aleksandra Prijović
Aleksa Savulov 

'Znam što me ljudi pitaju, vjerojatno misle na ovu frku koja se događa, Prija, Tea... Te djevojke imaju svoju publiku, rade najbolje što mogu', počela je Marija, a potom dala svoj sud.

Tea Tairović
Instagram 

'Aleksandra Prijović je trenutno u svom piku, ja joj želim da u tome ostane. S druge strane, Tea pjeva nešto skroz drugačije i što na tržištu ne postoji. Ona tu pliva dosta uspješno, ja bih rekla, ali ne mogu ja po mojim parametrima, jer sam ja neka čuvena babaroga, govoriti što je kvalitetno. Sve je to dobro i to je njihov maksimum, a bih li ja to ocijenila desetkom, nećemo sada suditi o tome. To je najiskreniji odgovor', rekla je Marija.