Nakon što je prošlog prosinca obznanjeno da je Marija Šerifović dobila sina uz pomoć surogat majke, mnoge je zanimalo tko je otac dječaka.

Marija Šerifović
Pink Tv/Screenshot 

Marija je, ipak, priznala da nikada neće otkriti identitet tog čovjeka, budući da bi u tom slučaju bila papreno kažnjena:

'To su stvari o kojima ne mogu i ne smijem govoriti zbog svih potpisanih ugovora jer se nikad ne zna hoće li ovo nekada netko prevesti, a onda me tužiti za deset milijuna dolara, a možda je i više. Strašan je frajer, europejac.'

Marija Šerifović
Pink Tv/Screenshot 

Na pitanje kako je odlučila sinu dati ime Mario, Marija se prisjetila.

'To jutro u bolnici, pošto sam htjela što prije doći do dokumenata, dolazili su na svakih pet minuta: 'Kako se zove dijete, hoćete li reći?!'. Svi gledamo u dijete, kako se zove, netko je izgovorio Mario i kraj priče', rekla je ona, a potom priznala da će svom sinu biti najveći oslonac i podrška, čime se god on bavio u životu.

Marija Šerifović sa sinom
Instagram/Screenshot 

'Rekle su mi prijateljice, ženetine i babetine u mom krugu, rekle su mi:'Ne izgovaraj previše, kozmos sve čuje'. Neka bude zdravo, pametno i pošteno biće. Što se mene tiče, može biti i doktor znanosti i vulkanizer. Ako bude doktor znanosti, živjet će na Beverly Hillsu, a ako bude vulkanizer, kupit ću mu cijeli Tošin bunar! Trudit ću se čuti ga, vidjeti, osluškivati njegove potrebe i biti njegov oslonac', rekla je pjevačica u emisiji 'AmiG show'.