Legendarna Doris Dragović stiže u Sisak! Najljepše doba godine, ono adventsko, Sisčanima će dodatno začiniti koncert najveće hrvatske glazbene dive koji će se održati 14. prosinca 2024. godine u Sportskoj dvorani Zeleni Brijeg s početkom u 20 sati.

Doris Dragović
promo 

Vlasnica hitova uz koje su odrastale sve generacije, 'Malo mi za sriću triba', 'Željo moja', 'Marija Magdalena', 'Krivi ljudi', 'Dajem ti srce' i mnogih drugih, vjernoj je publici obećala nezaboravni glazbeni spektakl, a njezina neprolazna energija i bogat repertoar bez sumnje će dodirnuti dušu svih 5.000 vjernih obožavatelja koliko ih stane u ovu dvoranu.

Doris Dragović
promo 

Spektakularni koncert će zasigurno ostati upamćen i po intimnijoj atmosferi, a da Doris priprema noć za pamćenje prožetu emocijama dokazali su i prethodno rasprodani koncerti diljem Lijepe Naše, poput onih u studenom u zagrebačkoj Areni kad je s glazbenom ikonom dvije noći zaredom uglas pjevalo 20.000 ljudi.

Doris Dragović
promo 

Nije tajna da je Doris u 40 godina dugoj karijeri stekla status jedne od najvoljenijih pjevačica regije što dokazuju i njeni brojni obožavatelji, ali i pjesme koje su postali evergreeni hrvatske glazbene scene. Upravo zato, ovaj je koncert jedinstvena prilika da zajedno proslavimo ljubav prema njezinom liku i djelu i stvorimo neke nove nezaboravne trenutke.

Ulaznice za koncert pod nazivom 'Malo mi za sriću triba' dostupne su na platformi entrio.hr, na blagajni dvorane Zeleni Brijeg, te na info pultu bazena Sisak.