Zdravko Čolić je prodao je obiteljsku kuću u Beogradu, i to za više od milijun eura. Pjevač je brzo našao kupca za nekretninu, ali gdje mu je novi dom, trenutno nije poznato.

Zdravko Čolić
Bus Plus Production/ATAImages 

Velika balkanska zvijezda, koji je živjela u Sarajevu gdje je i rođen, jedno vrijeme čak i u Zagrebu, skrasio se u glavnom gradu Srbije. A ono što malo tko zna je to da je Zdravko, zajedno sa svojim bratom, vlasnik i obiteljske kuće u selu Vlahovići u Hercegovini.

Na kući su još originalna vrata, katanac, krov se skoro urušio, ali još ponosno prkosi vremenu, vjetru, kiši i čuva glasove prošlosti.

čola kuća.jpg
Danijela Vujsić/Kurir 

Milivoje Čolić, pjevačev rođak, je za Kurir ispričao ono što je i on čuo od starijih. Zdravko je jednom bio u selu otkako se rodio, zajedno s bratom prije desetak godina i raspitivao se o svojim korijenima.

'Evo, ovo je kuća. Tu je rođen Vlade. Ovo je, vidi se, turska gradnja. Knez sela je bio u ovoj kući. Čola ti je od te obitelji, od posljednjeg kneza iz sela, Čolići su bili kneževi (upravljali selom, p.a). Knezovi su bili, gdje su bili Turci. Ulazilo se s gornje strane, dolje je bila stoka, gore je čeljad spavala. Šćepan je bio zadnji knez Čolića, to je Zdravkov pradjed. Čola ti ovdje nije rođen, on je jednom došao, bio prije deset godina s bratom. Djed mu se iselio u Topolovac, a Vlado, njegov otac, bio je u Sarajevu u policiji. Po meni, nisam ni siguran da Zdravko vjeruje da je odavde', kroz osmijeh priča Milivoje.

Zdravko Čolić u sretnom je braku
Instagram 

Više fotografija Čoline kuće pogledajte u galeriji.

Danijela Vujsić/Kurir Obiteljska kuća Zdravka Čolića