Zdravko Čolić je prodao obiteljsku kuću na Košutnjaku i to za više od milijun eura.

Glazbena zvijezda je brzo našla kupca za nekretninu, ali gdje mu je novi dom, trenutno nije poznato. Glazbenik privatnost drži u tajnosti i samo najbliži krug ljudi je upućen u to da se sa suprugom Aleksandrom i kćerima Unom i Larom preselio.

Zdravko Čolić
Saša Miljević/PIXSELL 

On mijenja životni prostor zbog toga što su obožavatelji njegovog lika i djela često dolazili na vrata i htjeli se s njim upoznati i fotografirati, a to je trajalo godinama.

Njegova vila, koju je brzo i lako prodao, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište s dvije ograde i pod visokim mjerama sigurnosti, što on nikad nije isticao u javnosti.

Zdravko Čolić i Una Čolić.jpg
Instagram, DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Čola je velika zvijezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, obiteljski i jednostavan. Još za vrijeme korone je razmišljao prodati kuću i to je nedavno i realizirao. Htio je promijeniti sredinu i čim je rekao prijateljima da ima namjeru seliti, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gdje se s Čukarice preselio. Sada ide lijepo vrijeme, boravit će ili u Bosni i Hercegovini, ili negdje na primorju', kaže Kurirov sugovornik.