Ava Karabatić se nedavno ponovno vratila na scenu i to nakon što se dva i pol mjeseca borila protiv ovisnosti o alkoholu u psihijatrijskoj ustanovi na Rabu.

Ava Karabatić rođena je 1988. godine
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Prije svega naglasila bih da većina ljudi, pogotovo oni koji se bave javnim životom, a ja sam 15 godina u javnosti, bilo u pozitivnom ili negativnom svijetlu, vješto skrivaju i ne žele priznati problem. Zadnjih godinu dana sve mi je palo u vodu. Bila sam na dnu. Dogodili su mi se neki problemi i zato sam odlučila potražiti pomoć.Dva i pol mjeseca provela sam u psihijatrijskoj ustanovi na Rabu na odjelu za liječenje od alkoholizma. Puno mi je pomoglo jer sam ojačala kao osoba i sad drugačije gledam na život', kazala nam je po izlasku iz bolnice.

Ava se ne srami svoji prošlosti pa je tako objavila TikTok video u kojem je usporedila fotografiju iz kronične faze alkoholizma s 20 kilograma više s onom nakon izlaska iz bolnice na kojoj je nikad ljepša, jača i trjeznija.

Ava Karabatić
Matija Habljak/Pixsell 

Video pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, Ava se vratila na 'velika vrata' pa je nedavno snimila nekoliko pjesama, a i čest je gost regionalnih showbiz emisija.