Pjevačica i spisateljica Ava Karabatić ne skriva kako je multitalentirana pa se tako uz mikrofon i 'pero' primila i kista.

Ava Karabatić
Privatna arhiva 

Naime, Splićanka je 2019. godine održala izložbu svojih umjetničkih djela u nekoliko gradova bivše države, a talent je, kako nam je priznala, naslijedila od oca Ivice Karabatića.

'Održala sam izložbu u nekoliko gradova regije. Tehnika je ulje na platnu, a slika se kistom od kune i jazavca. Moj je tata likovni radnik i išao je u školu s Dinom Dvornikom koji je tada pao godinu', izjavila je Ava.

Ava Karabatić i Ivica Karabatić o kućnom uratku
Dino Stanin/Pixsell 

Za komentar smo se javili Ivici koji je u razgovoru otkrio da se družio s pokojnim Dinom, a opisao ga je kao genijalca koji je bio previše opterećen slavom svog oca - Borisa Dvornika.

'Dino i ja smo skupa išli u srednju školu za likovnog aranžera i bili smo u istoj grupi. On je uvijek bio jednostavan, ali i opterećen slavom svog oca. Cijelo naše društvo je bilo povezano s glazbom i često smo posjećivali noćne klubove. U razredu nas je bilo 5 dečkiju i uvijek smo se držali skupa.

Ella Dvornik i Dino Dvornik
Instagram 

Kod njega mi se sviđalo to što je bio svoj i nije bio 'gurator', odnosno ulizica kao što su mnogi danas. One ljude koji su mu htjeli pomoći, tjerao bi od sebe', rekao je Karabatić.

Dino Dvornik i Ivica Karabatić
Privatna arhiva