Ava Karabatić je nedavno u Splitu proslavila 36. rođendan, a među uzvanicima je bila i njena majka Sanja Karabatić koja je dugo vremena bila u medijskoj ilegali.

Ava i Sanja Karabatić
Facebook 

Naime, Ava nam je svojevremeno otkrila kako je nakon razvoda roditelja zahladila odnos s majkom, ali njezina borba protiv alkoholizma ih je ponovno spojila.

'Za sve koji ste se pitali gdje mi je majka i zašto se nikad nije pojavljivala u javnosti... Majka postoji i bila mi je velika podrška kroz borbu protiv alkoholizma. Zahvaljujući njoj, danas sam među živima. Volim te mama', napisala je Ava u natpisu videa na kojem pored majke otvara rođendanski poklon.

Inače, Sanja i Ivica su 2016. godine odlučili staviti točku na svoj 29-godišnji brak, a sad nam je simpatični Splićanin otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom.

'Ava je bila u lošoj fazi i kada se nekoj obitelji tako nešto dogodi, svi se trebaju zapitati, promisliti i nešto promijeniti. Ovo nije bio naš prvi susret nakon dugo vremena, dapače, Sanja kuha za mene i Avu. Kako kažu doktori, ona je ponovno prolazila pubertet, ali treba gledati samo ljubav. Naš odnos je sada na većoj razini, nismo partneri, ali smo veliki prijatelji.

Ivica i Sanja Karabatić
Duško Jaramaz/Pixsell 

Inače, Sanja je bila presretna što je na rođendanskom slavlju svoje kćeri, iako se dugo nije pojavljivala s nama u javnosti. No dolazila je ona na Avine proslave koje smo čuvali daleko od 'očiju javnosti', kazao nam je Ivica pa otkrio jesu li supruga i on pronašli ljubav na drugim mjestima:

'Svatko ima pravo na svoj život, tako da Sanjin ljubavni život ne bih previše komentirao. Što se mene tiče…Kod mene ljubav nije jednosmjerna, da je samo prema osobi… Ja volim kad vidim Avu sretnu i zadovoljnu te da više nemamo problema koje smo imali i koji su zaokupirali naše misli.'

Ava Karabatić i Sanja Karabatić.png
Instagram 

Više fotografija Avine majke pogledajte u galeriji.

Nino Strmotić/Pixsell, Filip Brala/Pixsell Ovo je majka Ave Karabatić