Splitska starleta i pjevačica Ava Karabatić, koju smo gledali u nekoliko regionalnih reality showova, nizala je brojne skandale, a ranije su mediji prenosili da je 'radila kaos i pijana vrištala po zgradi u kojoj živi', šetala gola po ulici i bila privedena. Ubrzo je nestala iz javnosti, a pričalo se da je neko vrijeme provela na psihijatrijskoj klinici, što je ona, isprva, negirala.

Ava Karabatić rođena je u Splitu
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Kako je otkrila, ona je upala u kandže alkohola, a u lipnju ove godine završila je u rapskoj bolnici na iječenju od alkoholizma. U psihijatrijskoj ustanovi je provela dva mjeseca, a nedavno je puštena kući. Alkoholu se kako kaže, odala zbog psihičkog zlostavljanja koje je proživljavala.

Ava Karabatić rođena je 1988. godine
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Inače, Ava Karabatić je rođena 20. svibnja 1988. godine u Splitu. Odrastala je uz majku Sanju i oca Ivicu Karabatića, a više je puta otkrila da je daljnja rođakinja rukometaša Nikole Karabatića.

Ava Karabatić i Ivica Karabatić
Facebook 

Karabatić je na Filozofskom fakultetu u Zadru, gdje je bila optužena za ucjenjivanje profesora, završila nastavnički smjer talijanskog i latinskog jezika.

Ava Karabatić
Privatna arhiva 

Kontroverzan život doveo je do ruba pa je utjehu našla u alkoholu. Kako se ne bi odala 'čašici viška', Avi pomaže svakodnevno ispijanje turske kave.

Ava Karabatic bila je na odvikavanju
Filip Hofer 

 Splićanki je životna potpora otac Ivica, a kako je izgledalo njezino bezbrižno djetinjstvo - pogledajte u galeriji.

Facebook Bezbrižno djetinjstvo Ave Karabatić.