Pjevačica Ana Nikolić podijelila je na Instagramu prvu fotografiju s novim dečkom, kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom.

Da golupčići uživaju u ljubavi svjedoči ova zajednička fotografija nastala u njegovom stanu gdje posljednjih tjedana i provode najviše vremena. Pjevačica i kompozitor bili su svečano odjeveni, te su se zajedno uputili i na jedan događaj.

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale
Instagram 

Podsjetimo, nakon što je Kurir prvi saznao za njihovu vezu, kompozitor je i sam nedavno priznao da je u ljubavi s Anom koja se 2017. službeno razvela od repera Stefana Đurića Raste s kojim ima kćerkicu Taru.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Ne krijem, nije ni bilo sporno da smo zajedno, ali ne vidim u čemu je poanta inzistirati na tome. Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gdje živimo pa da vidite na što to sliči. To traje dok netko ne ode spavati. Konstantno', priznao je Rale za Kurir, a o njihovoj ljubavi ranije su progovorili i susjedi.

Goran Ratković Rale
Kurir TV 

'Ana već neko vrijeme živi kod Rale u stanu. Mislili smo da su samo prijatelji, ali smo sad svi ovdje uvjereni da su vezi. Ne znam zašto to kriju kad je sve jasno kao dan. Ona je tu po cijeli dan, tu dovodi i dijete. Nas su ozbiljno počeli živcirati jer se iz tog stana stalno čuju glasna glazba i njihova svađa. Stalno se nešto raspravljaju, pa budu mirni, pa onda opet nastave vikati... Imaju baš intenzivan odnos, ako znate na što mislim (smijeh). Ana iz stana izlazi obično popodne kako bi je Rale fotografirao tu u ulici ispred zgrade. Onda ode do jednog trgovačkog centra u blizini, pa se navečer vrati u stan. Zasad izdržavamo jer nam je ona simpatična, ali ako se budu nastavili ovako ponašati, morat ćemo reagirati kod nadležnih. Ovdje u zgradi ima dosta djece i starijih ljudi, ipak im treba mir', rekao je jedan bračni par iz kompozitorove zgrade.