Ana Nikolić i Goran Ratković Rale, osim toga što poslovno ponovno surađuju, u međuvremenu su postali i jako bliski.

Pjevačica i skladatelj se u posljednje vrijeme gotovo ne odvajaju jedno od drugog, a njihovo je druženje postalo toliko intenzivno da se Ana nedavno gotovo i preselila u njegov stan u centru Beograda. Mnogi tvrde i da su njih dvoje u ljubavnoj vezi.

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale
PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

'Ana i Rale se poznaju godinama, ali su se počeli intenzivnije družiti tijekom rada na njenom novom albumu koji uskoro treba izaći. Malo-pomalo postali su baš bliski, a mnogi su uvjereni i da između njih ima nešto više od prijateljstva, te da su u ljubavnoj vezi o kojoj ne žele govoriti javno. Ana već neko vrijeme i spava kod njega u stanu, čak i svoju kćer dovodi kod njega na spavanje. Praktički se i preselila, to vam mogu potvrditi svi susjedi iz njegove zgrade u kojoj živi i gdje ima glazbeni studio. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u posljednje vrijeme više ona kod njega. Ana je počela i na Instagramu objavljivati snimke iz Goranovog stana, a na jednoj od posljednjih vidi se i kako leži u njegovom dnevnom boravku dok on jede u blagovaonici. S njom je tad bilo i njeno dijete, a mnoge je šokiralo i to što su u stanu bili kaos i nered, pa su oko Ane na podu bili lijekovi, toaletni papir i razbacane stvari', ispričao je izvor za Kurir.

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale
Instagram/Screenshot 

Tragom ovih informacija redakcija Kurira porazgovarala je i s njegovim susjedima. Odmah su rekli da Ana živi s njim u stanu, ali da zbog toga uopće nisu sretni te da zbog njihovih svađa nemaju mira tjednima.

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale
Instagram/Screenshot 

'Ana već neko vrijeme živi kod Rale u stanu. Mislili smo da su samo prijatelji, ali smo sad svi ovdje uvjereni da su vezi. Ne znam zašto to kriju kad je sve jasno kao dan. Ona je tu po cijeli dan, tu dovodi i dijete. Nas su ozbiljno počeli živcirati jer se iz tog stana stalno čuju glasna glazba i njihova svađa. Stalno se nešto raspravljaju, pa budu mirni, pa onda opet nastave vikati... Imaju baš intenzivan odnos, ako znate na što mislim (smijeh). Ana iz stana izlazi obično popodne kako bi je Rale fotografirao tu u ulici ispred zgrade. Onda ode do jednog trgovačkog centra u blizini, pa se navečer vrati u stan. Zasad izdržavamo jer nam je ona simpatična, ali ako se budu nastavili ovako ponašati, morat ćemo reagirati kod nadležnih. Ovdje u zgradi ima dosta djece i starijih ljudi, ipak im treba mir', rekao je jedan bračni par iz kompozitorove zgrade.

Ana Nikolić
Instagram 

Podsjetimo, nakon što je Ana u prosincu napala skladatelja i fizički nasrnula na njega ispred njegove zgrade u kojoj sad najčešće boravi, što je tada za Kurir potvrdila i pjevačica Olja Bajrami, svjedok incidenta, pojavile su se špekulacije o njihovoj navodnoj romansi, ali je skladatelj to tad demantirao za medije. Povodom najnovijih šuškanja o ljubavnoj vezi, srpski su ih mediji pokušali kontaktirati, no ni Ana ni Rale nisu odgovarali na pozive.