Stoja Novaković nosi titulu najmlađe bake na regionalnoj estradi. Ona je prvo unuče dobila sa samo 33 godine, pa ju je gotovo i nemoguće svrgnuti s ovog trona. Pjevačica je rano postala i majka, točnije sa 17 godina, a i njen sin Milan je također kao tinejdžer dobio prvo dijete. Naime, kad je postao otac imao je samo 16 godina.

Stoja Novaković
Kurir 

Pjevačica je sad već i dvostruka baka, ali svoju obitelj drži daleko od očiju javnosti. Njeni unuci se do sada nisu pojavljivali pred novinarima, a pjevačica planira da tako i ostane. Čak i njen sin ne voli medijsko eksponiranje, pa se u javnosti pojavila tek samo jedna njegova fotografija s majkom.

Inače, Milan je zbog siromaštva godinama živio u Australiji kod Stojine prijateljice, a onda ga je ona vratila u Srbiju kad je izgradila karijeru. Završio je srednju medicinsku školu, a kako su mediji ranije pisali, prije nekoliko godina je radio u Klinici za psihijatrijske bolesti 'Dr. Laza Lazarević'.

Iako izbjegava i govoriti o članovima njene obitelji, Stoja je jednom prilikom za Kurir ispričala čemu uči unuke.

'Posljednjih desetak godina moja publika se veoma podmladila. Na mojim nastupima je isključivo omladina. Na ulici me za fotografiranje zaustavljaju doslovno djeca. To me jako raduje. Tako i moji unuci imaju dio moje popularnosti u svom društvu, ali ih svakako učim da moraju graditi sebe kao ljude', rekla je tada.

Podsjetimo, pjevačica je s 19 godina već ostala udovica kad je nakon tri godine braka njen suprug tragično preminuo u prometnoj nesreći, a onda ju je njena svekrva zajedno s bebom izbacila na ulicu. Njenu tešku životnu priču možete pročitati OVDJE.