Najiščekivaniji događaj godine, L'Adria Story Hall of Fame, sinoć je okupio nekoliko stotina estradnjaka iz cijele regije, a crvenim je tepihom među prvima prošetala Renata Končić Minea.

Pjevačica i televizijska voditeljica se pojavila u dugoj bijeloj haljini, nalik vjenčanici, a društvo joj je pravio Alen Bičević. Pitali smo Mineu je li Storyjev crveni tepih nekakav oblik generalne probe za njezino buduće vjenčanje.

Renata Končić Minea
Robert Gašpert 

'Moju odjevna kombinaciju ne bih povezivala s vjenčanjem. Ja jednostavno volim bijelu boju. Kad dođe lijepo vrijeme i ljeto, volim vedre boje. Večeras sam odabrala bijelu jer je prigodna za ovo događanje', kazala je Minea pa dodala:

'Inače, ja sam moderniji tip osobe pa i ako odem pred oltar, neću nositi klasičnu vjenčanicu već nešto otkačeno.'

Na pitanje je li zaljubljena, pjevačica je odgovorila: 'Moje srce je veliko kao kuća.'

Mineu je otpjevala brojne domaće hitove, ali u posljednje vrijeme je mnogi, ipak, više doživljavaju kao televizijski voditeljicu. Otkrila nam je kako joj navedeno ne smeta jer su voditeljstvo i glazba na neki način srodna zanimanja.

'Glazba je moja velika ljubav i od toga nikad nisam bježala. Budim se i idem spavati uz glazbu. Voditeljska uloga je došla sasvim spontano u moj život i ja sam je prihvatila. Super mi je što je srodno s glazbom… Ja nemam strah od kamera. No ako me ljudi trenutno više doživljavaju kao voditeljicu, neka. No moram naglasiti da sam se u posljednje vrijeme aktivirala i po pitanju glazbe', iskrena je bila.

Više fotografija s događanja pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Zvijezde na crvenom tepihu