Pjevačica narodne glazbe Ana Bekuta izgradila je zavidnu karijeru prepunu bezvremenskih hitova zahvaljujući vrijednom radu i trudu. Ipak, nije samo glazba ono što ju je često činilo temom regionalnih medija.

U njima se nebrojeno puta pisalo o jednom mučnom događaju iz njenog mladenačkog života. Naime, Ana je veoma mlada, sa svega 17 godina, rodila sina kojeg je morala ostaviti u domu za nezbrinutu djecu.

Ana Bekuta
Instagram/estradni.arhiv 

Zbog te teške odluke kasnije je mnogo žalila pa je kod njega odlazila svakog vikenda.

'Poslije strašnih unutarnjih lomova, smjestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tad je otkinut i ta rana nikad neće zacijeliti. Smatrali su me glupačom zato što 'to' nisam na vrijeme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda sam putovala kako bih zagrlila Igora koji bi mi se smiješio u krevetiću, nepogrešivo me prepoznajući. Do sljedeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nosu i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko mjeseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo', rekla je svojedobno pjevačica.

Igor Polić
Instagram 

Shvatila je da je on sve u njenom životu i da ga ne može ostaviti, nakon čega je odlučila otići po njega i od tada su nerazdvojni.

'Željela sam roditi dijete. Istina, nanijela sam bol svojim roditeljima, jesam ih osramotila, to sve stoji, zato je Igor nekih osam mjeseci bio u domu da bi se ta klima u mom selu nekako dovela u normalno stanje i da bi prestale sve te priče. Pritisak okruženja bio je tako snažan i bespogovoran da se moj mali lijepi sin morao skloniti s očiju bezgrešnih', otvorila je dušu Ana za magazin Star.

Nakon što je dijete vratila pod svoje okrilje Ana je bila najsretnija na svijetu. Njih dvoje i danas imaju odličan odnos, a Igor Polić često majku i bodri iz prvih redova na koncertima.