Pjevačica Indira Radić na estradi je više od 35 godina, no posljednjih se godina ne eksponira u javnosti i o njenom privatnom životu veoma se malo zna.

Danas živi povučenim, obiteljskim životom, a ostvarila se i u ulozi bake u kojoj itekako uživa. Međutim, poznato je da je svojedobno prošla kroz agoniju. Naime, Indira je s 25 godina dobila sina Severina s bivšim suprugom. Jednom prilikom je i govorila o teškom životnom razdoblju kad je iznijela detalje mučne borbe za srbništvo nad sinom.

Indira Radić
Kurir televizija 

Bivši suprug joj je najprije nasilno oduzeo dijete, a potom su završili na sudu što je Indira veoma teško podnijela.

'Moj život, pogotovo u tom razdoblju, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, boli. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dijete, tad sam htjela umrijeti. Kad je završeno suđenje i u BiH i u Srbiji, sin je pripao meni', rekla je pjevačica u svojoj ispovijesti tada i objasnila što je presudilo da mu poslije svega ipak oprosti.

Indira Radić
Dragana Udovičić/Kurir 

'Moj bivši suprug nije onaj koji moli, inače da jest i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Budući da nas je naš sin povezao u razdoblju kad je on već postao odrastao čovjek, kad se htio oženiti, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu zaboraviti, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin odrastao i odgovoran muškarac koji brine o obitelji, jedan divan čovjek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presretna sam što mogu reći da sam dobila kćer koju sam oduvijek željela', iskreno je ispričala Indira za medije.