Aleksandra Prijović napravila je spektakl i treću večer zaredom u osječkom Gradskom Vrtu. Hitovi pred tisućama fanova iz Slavonije samo su se nizali.

'Hvala sto ste došli da se i večeras družimo! Presretna sam što ću u Osijeku pjevati pet večeri. Često misle da mi je teško na svakom sljedećem koncertu, a ja se osjećam nikad bolje! Nadam se da ste spremni da napravimo najbolju zabavu', poručila je publici koja je svaku njezinu riječ kao i stih dočekala s oduševljenjem.

Aleksandra Prijović
Borna Jakšić/Pixsell 

U ulozi pratnje Aleksandre Prijović bio je glazbenik i producent Aleksandar Milić Mili, inače rođeni Osječanin, koji nije krio ponos zbog pjevačičinog velikog uspjeha.

'Meni je bilo fenomenalno… Svi za nju kažu da je fenomen, ona to nije. Ona je kao osoba i umjetnik fenomenalna. Sve što je postigla, postigla je s puno svog rada, Filipovog i njenog tima koji su stvarno savršeni. Volio bih da je još dugo tu s nama i da nas plijeni svojom ljepotom, dobrotom i talentom', kazao je Mili.

Aleksandar Milić Mili
Privatna arhiva 

Podsjetimo, Aleksandar Milić Mili rođen je u Osijeku 1969. godine, a rodni grad je napustio za vrijeme rata.

'Cijeli taj rat i sve to sam jako teško podnio. Iz Sarajeva sam došao u Beograd, doslovno bez ičega. Moja obitelj nije imala apsolutno ništa. U taj naš stan u Osijeku je ušao lokalni političar Branimir Glavaš, ali kad su takve stvari u pitanju, moraš gledati naprijed, gledanje unazad te samo sprječava u napredovanju. Nikad nismo bili na sudu s njim, nije bilo potrebe', kazao je Mili koji je neko vrijeme boravio u Sarajevu, a sreću je pronašao u Beogradu gdje je ispočetka živio na rubu siromaštva.

Aleksandar Milić Mili
Instagram 

'Mi smo tada mogli sebi priuštiti jedino kuću u Rušnju, 30 kilometara od Beograda, a ja sam prešao kad sam bio u gradu, kod moje sestre Milice. Imala je mali stan, spavao sam pored neke peći. Imao sam i gitaru s tri žice, dvije godine sam sve hitove na njoj skladao i nisam je htio mijenjati', rekao je glazbenik koji je 1992. prebolio rak.