Srpska pjevačica Milica Pavlović nedavno je najavila koncertni spektakl koji će se u zagrebačkoj Areni održati 21. lipnja 2024. godine.

Milica Pavlović
Instagram 

Kao zagrijavanje za Zagreb, Milica je prošlog vikenda nastupala u Štark Areni, koja se nalazi u srpskoj metropoli, a koncert sa složenom koreografijom trajao je 3 i pol sata te je bio podijeljen u 5 cjelina.

Jedan od najemotivnijih trenutaka na koncertu je zasigurno bio kada je publika u Štark Areni imala priliku vidjeti kratki film o Miličinom životu i saslušati njenu priču o odrastanju u malom selu Bunibrod s bakom i djedom koji su preminuli prije nekoliko godina.

Milica Pavlović
Nenad Kostić/Kurir 

Koliko je ovaj segment koncerta bio emotivan, govori da je veliki broj njenih fanova zaplakao. Simbolično, Milica je nakon ovog uvoda zapjevala pjesmu 'Srce Porodično' i poslala poruku svima prisutnima da onima koji su im bitni u životu pokažu koliko ih vole dok za to još uvijek imaju vremena.

Podsjetimo, Miličini roditelji su se razveli dok je bila jako mlada. Otac, kojem je pripalo starateljstvo nad njom, morao je puno raditi, kao i ona sama, i to u tiskarnici. Majku nije viđala, a ubrzo se iz Švicarske, gdje je rođena, preselila u Gornji Bunibrod, selo kod Leskovca, kod bake i djeda koji su joj jedini mogli posvetiti pažnju.