Pjevač Dado Polumenta je u jednom trenutku života i karijere imao mnogo novca, no unatoč svemu doma je dolazio sam i nezadovoljan.

'Ja sam jedan od prvih koji je pričao o tome. Zaista mogu na najljepši mogući način skrenuti pažnju mladima i s moje točke gledišta ispričati neku priču što je zapravo okidač u svemu tome. Mislim da je najveća uloga u cijeloj toj priči - društvo. Naravno, odgoj izlazi prvo iz kuće, ako to imate, onda je glavni okidač to društvo. To je doslovno 's kim si, takav si' i 'kako zračiš, tako i privlačiš'. To je neizbježno. Ako imate dobro društvo manje su šanse da vas zakači bilo što od toga što je loše. Obično se to proba iz znatiželje. I kod mene je bila u pitanju radoznalost. Već kasnije kad sam počeo raditi, putovati, to se nije moglo izdržati', rekao je iskreno Dado i nastavio:

'Dok ti kontroliraš tu supstancu, ali to nikad nitko nije uspio iskontrolirati, iako se čini čovjeku kao da može kontrolirati da popije dvije, tri rakije... Može popiti pet, nije mu ništa, ali to ne mora značiti svaki put tako, nekad može i ta jedna čašica biti kobna... Ja sam definitivno posegnuo za tim stvarima, prvo iz znatiželje, a poslije iz tog nezadovoljtsva. Ja nisam bio zadovoljan pored milijuna koje sam zaradio i napravio za sve to vrijeme. Nema mjesta na svijetu gdje ja nisam postavio rekorde. Nastupi su bili toliko praćeni i plaćeni, to je strašno bilo, ali ja sam kući dolazio sam i to je ta tuga i ta samoća koja ubije čovjeka. Mislim da ti ništa ne može razoriti dušu kao ta samoća. Uvijek sam gledao ljude sa strane, ovaj je s ovom u vezi pet godina, ovaj tri, ali ja nikako nisam mogao naći ljubav. I onda sam na kraju morao potrošiti sve to što sam zaradio da bih došao do pravog sebe, do nule i tad mi se dogodila Ivona', ispričao je Dado Polumenta.

Šokantna ispovijest Dade Polumente
Instagram 

Popularni pjevač priznaje da je žena ta koja ga je smirila.

'Mi kad smo krenuli hodati ja sam imao 10 eura u džepu. Da vam ne pričam da sam mogao preko noći kupiti Audija od 100.000 ili stan tamo, stan ovamo... Na kraju se sve svodi na to zadovoljstvo ili nezadovoljstvo. Žena je definitvno pola čovjeka, tako nas je Bog i stvorio da u sastavu budemo jedna duša, jedan tim. Ja dok to nisam našao zaista se nisam mogao smiriti koliko sam ludo želio naći ženu svog života. Na kraju sam shvatio da je to definitivno nešto što me je smirilo, što mi je nedostajalo kroz cijelu karijeru, kroz cijeli život', kaže iskreno Dado.