Pobjednik druge sezone 'Big Brothera', Hamdija Seferović, na društvenim se mrežama nedavno pohvalio kako sa suprugom Alisom uživa u Tajlandu.

Zajedno su pozirali jedno pored drugog dok se iza njih vide ljepote ove egzotične destinacije. Naime, sredinom siječnja proslavili su 26. godišnjicu braka, a s njima na putovanju uživaju i njihovi prijatelji s kojima reality zvijezda ne propušta podijeliti pokoji selfie.

Hamdija Seferović.jpg
Instagram 

Međutim, sad je Hamdija objavio novu snimku pokazavši da im se na Tajlandu pridružio i poznati folk pjevač Dado Polumenta koji je tamo također otputovao sa suprugom Ivonom.

Hamdija Seferović i Dado Polumenta
Instagram 

'Dado, pozdrav brate', uzvknuo je Hamdija na snimci na kojoj svi zajedno poziraju uživajući u noćnom baru. 'Prekrasna večer s ugodnim društvom. Dado Polumenta i njegova draga supruga Ivona', dodao je Hamdija.

Nedugo zatim, objavio je još jednu fotografiju, te pokazao kako je s Dadom i sinom Lorenzomotišao na masažu stopala.

Hamdija Seferović i Dado Polumenta
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Seferovići su Tajland posjetili i i prije pet godina dok je čekao suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu zbog prijetnji smrću bivšoj ljubavnici Nataši.

Ljubavnica, koja mu je 2005. rodila dijete, tvrdila je kako ju je Seferović u nešto više od mjesec dana kontaktirao gotovo nevjerojatnih 230 puta, ali kako ističe, prijavila ga je tek u srpnju 2017. godine kad joj je tijekom jednog od brojnih poziva uputio izričitu prijetnju, prenio je tada 24sata.