U javnosti su u više navrata isplivale obnažene fotografije pjevača Šake Polumente, a njegov nećak i pjevač Dado Polumenta sad je prvi put javno progovorio o toj škakljivoj temi.

Kako je istaknuo, i njemu kao i cijeloj obitelji Šakine su fotografije veoma smetale.

'Jesu, definitivno su smetale. I meni i cijeloj obitelji, generalno nije to nikome ugodno ni vidjeti ni doživjeti. Nikad se nisam javno oglašavao vezano za njega, nikada nisam rekao za njega nijednu ružnu riječ. Nikada nisam želio komentirati. Na tu temu sam pričao s njim i iskreno mogu reći da mu to ne treba u životu', rekao je Dado za 'Hype'.

Šako Polumenta
Marina Lopičić/Kurir 

Podsjetimo, 56-godišnji pjevač Šako Polumenta svojedobno se našao u epicentru skandala kad je maloljetnicama slao eksplicitne fotografije.

Osim toga, pjevača je i bivša kandidatkinja kontroverznog srpskog reality showa 'Zadruga', Mina Vrbaški optužila da joj je slao neprimjerene poruke i videosnimke dok ona još nije imala 18 godina.

Naime, na društvenim mrežama se 2017. godine pojavio šokantan video pjevača Šake Polumente u kojem poziva nepoznatu žensku osobu na seks dok leži u krevetu, za koju se kasnije ispostavilo da je Mina Vrbaški.

'Nedostaješ. Dođi da me ljubiš, 'ajde! Dođi 'vamo! Mislim na tebe da znaš. Ljubim te. Javi se', rekao je tada Šako.