Mirjana Antonović, inače Kićina crna žena, godinama se sudi s pjevačem Miroslavom Ilićem kako bi dokazala da je on biološki otac njenog sina Devina.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović
Nemanja Nikolić/Kurir, Privatna arhiva 

Devin s obitelji živi u SAD-u, a on i njegova majka u Srbiju odlaze samo zbog ročišta. Oni vode život na visokoj nozi, a Devin je nedavno postao i otac.

Devin se posvetio obiteljskom životu, a sada je njegova majka nakon duljeg razdoblja objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Mirjana Antonović
Instagram 

'Devin, Aiden i ja na putu za Vegas', napisala je kratko Mirjana.

'Što se tiče male Eve, ne može se objasniti koliko je pametna, a posebno medena. Lijepa je kao lutkica, a ima dispoziciju jednog anđela. To sigurno nije od Miroslava naslijedila. Oni koji su je vidjeli komentiraju da oči ima plave i slične su Miroslavu. Šta se može reći na to? Geni su čudo. Djed joj je, dobila je bar nešto lijepo od njega. Kad bude starija i ona će, nažalost, saznati istini o svom djedu, ali ovog puta prvo od svog oca Devina. Slučaj je i suviše daleko otišao da se bilo šta može u sadašnjem vremenu sakriti. Već i ptice na grani znaju ovu našu temu. Bilo bi lijepo kada bi ljudi bili normalni.

Devin Antonović
Nemanja Pančič/Kurir, Dado Đilas/Kurir 

Sada bi Miroslav mogao držati unuku na krilu, međutim ovdje se radi o ljudima koji nemaju ljudske osjećaje, niti pameti u glavi, a još manje obraza. Sve je to izopačeno. Često se zahvaljujem Bogu da nas je uklonio i zaštitio od svega toga - rekla je ona tada.