Kći Miroslava Ilića, Marija, gotovo se nikada ne pojavljuje u javnosti, a i te rijetke prilike su uglavnom koncerti njenog popularnog oca.

Sa suprugom Draganom Šutanovcem s kojim je godinama unatrag u skladnom i sretnom braku, Marija je dobila dva sina koji pjevaču pružaju najveću podršku u životu i karijeri, te često voli reći da su ga upravo unuci podmladili.

Miroslav Ilić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Bivši ministar obrane i kći Miroslava Ilića, sudbonosno 'da' izgovorili su prije više od 20 godina, a malo je poznato da je svjedok na vjenčanju svom dugogodišnjem prijatelju i suradniku bio nekadašnji predsjednik Srbije Boris Tadić. Vjenčanje se održalo u općini kao i Sabornoj crkvi da bi se proslava koja se i danas prepričava nastavila u prestižnom hotelu u Beogradu.

Dragan i Marija Šutanovac upoznali su se u kafiću, političar je vrlo brzo pao na čari kćeri Miroslava Ilića te se morao itekako namučiti kako bi je osvojio, ali tvrdi da nikada nije zažalio za tolikim trudom.

Marija i Dragan Šutanovac
Zorana Jevtić/KURIR 

'Kad smo prvi put pričali nasamo, pitao sam je kako se preziva. Odgovorila mi je Ilić. A ja mrtav-ladan pitam: 'Kao onaj pjevač Miroslav Ilić?'. Potvrdila mi je i usput me upitala zašto me njeno prezime asocira na Miroslava Ilića. Ja kažem: 'Pa, dobro, može i kao Milovan Ilić Minimaks.' Tek onda sam saznao da je kći poznatog estradnog umjetnika', ispričao je Šutanovac svojedobno ovu anegdotu.

Inače, Marija je završila prestižnu školu u inozemstvu i radila na rukovodećim pozicijama u nekoliko banaka. Studij menadžmenta je završila u Velikoj Britaniji i Francuskoj i uz zavidnu karijeru uspjela je biti i posvećena majka.

Prije poznanstva s Draganom podnijela je zahtjev za iseljeničku vizu za Kanadu. Pozitivan odgovor dobila je nakon dvije i pol godine, no istog dana je saznala da je trudna, pa su odlučili da ne napuštaju Srbiju.