Marija Šerifović rijetko otkriva detalje o svom privatnom životu, ali je ovoga puta napravila presedan u jednoj srpskoj televizijskoj emisiji.

Glazbena zvijezda je, naime, tom prilikom otkrila da joj je baka bila kršćanka, a djed musliman.

Marija Šerifović
Matija Habljak/Pixsell 

'Ja prezirem bilo kakve podjele. Prezirem bilo kakva podjele na nacije, vjeroispovijesti, opredjeljenja. Zašto? Pa evo, na primjer, moja baka se zvala Draginja. Rođena u Šumadiji, u Kragujevcu. Molila se Isusu Kristu. A s druge strane, moj djed je bio musliman. On je klanjao, molio se Alahu i tako dalje i tako dalje... Ne dijelim ljude uopće, mogu samo dijeliti jesi li dobar ili si smeće. Ako mi koji se bavimo glazbom nećemo spajati sve te ljude i ako glazba nije ta koja spaja i svi mi na ovom Balkanu, onda neka sve ide dođavola', rekla je, između ostalog, Marija.

Marija Šerifović
Instagram 

Podsjetimo, pjevačica je sredinom prosinca 2023. godine zatekla javnost kad je priopćila da je uz pomoć surogat majke dobila sina kojem je dala ime Mario. Kako je otkrila, Mario se rodio u jednoj klinici u Los Angelesu, a pjevačica je sve vrijeme bila uz surogat majku koja je njenog nasljednika donijela na svijet.