Jedan od najpopularnijih parova regije zasigurno su pjevačica Lepa Brena i bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović. Mnogo je bure podigla njihova veza jer je u to vrijeme Živojinović još bio aktivni tenisač, a Lepa Brena je harala bivšom državom puneći ne samo dvorane nego stadione. Iako trenutno žive idilično, pojavile su se šokantne tvrdnje da je Brena u jednom trenutku života imala ljubavnika.

Dragan Antonijević Arlekino, glazbena zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavala domaću javnost, nakon zatišja karijere izabrao je da se na velika vrata vrati knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj glazbenik tvrdio, Brena i on ludo su se voljeli.

Lepa Brena i Boba Živojinović su supružnici
Instagram 

'Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer ju nisam želio varati. Moji osjećaji prema Breni bili su jači. Zbog snimanja Brena i ja smo se često viđali, jednom me je čak dok smo bili kod Marine i Fute u stanu pokušala poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se bojao da ću joj brzo dosaditi.

Brena je pokušavala biti sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine, krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli', riječi su glazbenika, koje prenose srpski mediji.

Lepa Brena i Boba Živojinović su supružnici
Instagram 

'Mislim da naša ljubav nije uspjela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može koračati kroz život, jer ja sam bio glazbenik u usponu, a ona velika zvijezda. Kada se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost', objasnio je Dragan.