Srpska pjevačicaJelena Karleuša, osim po hitovima i ekstravagantnom modnom izričaju, poznata je i kao vrla društvena komentatorica. Ovog puta na 'zub' je uzela Harisa Džinovića kojeg je prozvala zbog razvoda s Melinom i slavljenja Bajrama u društvu Svetlane Cece Ražnatović te mu je poručila da 'ne s*re'.

Jelena Karleuša
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Zoveš policiju ženi koja ti je rodila dvoje djece i trpjela te dva desetljeća, a nisi se konzultirao s odvjetnikom kad ti je Arkanova udovica i pjevala u toj istoj kući prije neki dan?! Iskreno je*e mi se i za tebe i za nju i za sve vas, ali brate SMARAŠ VIŠE S OVIM BRUKANJEM! Budi muško i NE S*RI VIŠE JAVNO! Što je više s ovim muškarcima? Nije ni čudno što vas žene varaju i ostavljaju', napisala je na Instagram priči preko Harisove fotke.

Haris Džinović
Instagram 

Podsjetimo, pjevač je prošlog tjedna u svojoj vili u Beogradu proslavio bitan datum za njegovu obitelj. Pripadnici islamske vjeroispovijesti obilježili su Bajram, a folker je tim povodom u svom domu organizirao slavlje.

Na slavlju je bila i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je na društvenim mrežama dijelila slike i videe s proslave i moglo se vidjeti kako uživaju u divnoj noći.

Haris Džinović i Svetlana Ceca Ražnatović
Instagram 

'Ovako moja ljubav i ja slavimo Bajram. Da smo svi živi zdravi i sretni', rekla je Ceca u video snimci.