Punih 40 godina su poznati folker Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja Kojić u braku, a nekim tajnim receptom svoju ljubav uspijevaju održati puno duže od većine estradnih parova.

Olja Kojić i Dragan Kojić Keba
Kurir televizija, Kurir 

Olja je sada na Instagramu podijelila fotografiju tanjura i pribora za jelo s njihovog vjenčanja te je u opisu otkrila da je njihov brak bio turbulentan, ali ona pamti samo sretne dane.

'Naših 40… Počeli s ovom žlicom, tanjurom… Sve svadbeni pokloni... Put nije bio posut samo cvijećem, bilo je i trnja. Al' pamtim samo sretne dane', napisala je na Instagramu a njezinu objavu podijelio je i njihov sin Igor Kojić, bivši suprug Severine Vučković.

Vjenčanje Olje i Dragana Kojića odigralo se čak dva puta. Najprije u Mostaru, a zatim i u Loznici blizu koje je Keba odrastao. Trideset godina kasnije par je izražavao želju zavjetovati se i u crkvi, ali ostvarenje tih planova nije zabilježeno u medijima do danas.

Severina i Dragan Kojić Keba su u lošim odnosima nakon razvoda nje i njegova sina Igora Kojića
Instagram 

Par je imao bračnu krizu kada je u javnost 'procurila' vijest o Kebinoj prevari, ali je Olja kasnije izjavila da je ta epizoda iza njih. Pored sina Igora imaju i kćer Natašu koja već godinama živi u SAD-u.