Jovana Joksimović, voditeljica i supruga Željka Joksimovića, ispričala je kako joj je sin Kosta 'slomio srce', pošto se potpuno oduševio jednom slavnom glumicom, rekavši da mu je ljepša i od majke.

Jovana Joskimović
Youtube/Screenshot 

'Moram ispričati, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali s Kostom. Kosta inače nije dijete koje se nešto oduševljava kao 'jao što je netko lijep' ili uopće ne komentira tuđi fizički izgled', počela je Jovana.

'I sad, sjećam se da je jednom kad smo gledali 'Maleficent' s Angelinom Jolie, a imao je jedno tri godine, rekao meni: 'Mama, je l' moguće da je ona ovoliko lijepa?'. Ja kažem: 'Joj, pa ljubavi da, ona je stvarno prelijepa, ali je l' ti ljepša ona ili mama?' Jer su meni svi objašnjavali da su muškoj djeci majke uvijek najljepše... A on kaže: 'Pa mama, ona je baš puno ljepša od tebe', ispričala je Jovana.

Jovana i Željko Joksimović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Ja kao, Bože, jesam se uvrijedila... I, kao, nije me pogodilo, ali sam zapamtila i evo godinama pričam samo o tome', našalila se voditeljica u emisiji Goce Tržan 'Ako progovorim'.

Pored Koste, Jovana ima blizanke Anu i Srnu koje imaju šest i pol godina.