Nekadašnja voditeljica Jelena Žeželj već dugo ne živi u Srbiji, a na društvenim mrežama tek s vremena na vrijeme podijeli neki detalj.

Jelena Žeželj
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Prilikom ulaska u 'Big Brother' kuću Jelena je izjavila:

'Zaslužujem sudjelovati u 'Big Brotheru' baš zbog sebe same, zbog mojih osobina, zbog toga što sam lijepa, pametna, zgodna, obrazovana osoba, i što je najbitnije normalna uz poneku manu koja me čini drukčijom od drugih.'

Jelena Žeželj
Youtube/Screenshot 

Tijekom boravka u realityju, Jelena Žeželj započela je vezu sa Stevanom Zečevićem Zekom, koji je po napuštanju 'Big Brothera' s još dvoje natjecatelja poginuo u teškoj prometnoj nesreći.

Vraća se u žižu javnosti kada ulazi u 'Big Brother VIP All Stars'. Pred kamerama i čitavom Srbijom je isticala da nikada nije spavala s muškarcem. Po napuštanju realityja započinje vezu s Igorom Kojićem, međutim, samo nekoliko dana poslije saznanja da su u ljubavnom odnosu, svjetlost dana ugledala je njena intimna snimka na kojem zadovoljava javnosti nepoznatog muškarca. Jelena je demantirala da je ona na spornim fotografijama, a sin Dragana Kojića Kebe ju je potom ostavio.

Igor Kojić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Kad smo prekinuli, Igor me je jako razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano. Možda se pomirimo', rekla je svojevremeno Jelena koja se s Igorom nije pomirila.

Jelena se 2014. godine udala za Nemanju Seležana, financijskog savjetnika, predsjednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Diegu i člana upravnog odbora na koledžu Sveta Katarina.

Jelena Žeželj
Instagram 

Vjenčali su se u Las Vegasu, a u rujnu 2015. godine dobili su prvo dijete, sina Stefana. U 2018. godini dobili su kćer. Otkada je napustila rodnu zemlju, Jelena se potpuno povukla iz javnog života i posvetila obitelji s kojom živi u San Diegu.