Jelena Bin Drai godinama živi u idiličnom braku s arapskim milijarderom Saeedom bin Draija.

Zbog posla, jedno vrijeme živjela je u Italiji, nakon čega se preselila u Dubai. Tamo je srela i upoznala svog supruga Saeeda Bin Draija. U tom trenutku Jelena je bila proglašena srpskom misicom, ali unatoč toj činjenici, šeik nije obraćao pažnju na nju. Na prvu loptu, nije mu se svidjela.

Par je bio u vezi četiri godine prije nego što su odlučili vjenčati, a sudbonosno 'da' izgovorili su 2007. na ceremoniji na kojoj je bilo 300 uzvanika iz cijelog svijeta. Kako je umirovljena manekenka otkrila, sve je bilo u znaku broja četiri.

'Vjenčali smo se 4. travnja, u četiri poslije podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saeedov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvero djece', otkrila je tada Jelena za Hello.

Zanimljivo je da su na intimnom slavlju, koje se odigralo u kući Saeedovog oca u Dubaiju, ispoštovani srpski i arapski običaji, ali najzanimljivija je bila 'prodaja mlade' u režiji Jeleninog brata.

Jelena bin Drai i Saeed bin Drai
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Dobio je veliki aplauz kad se obratio prisutnima: 'Samo da znate, dragi gosti, prije nego što počnem prodavati mladu, moja sestra za mene nema cijenu. Ali, ajde, krenimo s milijun dolara.' Said je na to opsovao na točnom srpskom. U međuvremenu, moj suprug je zvao moju majku Vasiljku da mu pomogne, a ona mu je doviknula: 'Možeš je i za džabe dobiti, samo je već jednom vodi!'

Peđa je sutradan ujutro došao vratiti Saeedu novac jer je mislio da se moj suprug šalio kad mu je stavio svežanj novčanica u džep. Samo on i Saeed znaju za koliko novca me se obitelj Jakovljević napokon riješila', rekla je Jelena.

Inače, Jelena je na vjenčanju izgledala poput princeze, u nestvarnoj haljini na koju su krasili srebrni detalji.