Pjevač Amar Gile Jašarspahić i njegova partnerica Mirelaprošle su godine dobili sina, a sad je otkrio da čekaju i drugo dijete.

Sretne vijesti je pjevač, koji iz prvog braka ima sina Darisa, tek saznao, pa ni sam nije znao što ga je snašlo.

'Upravo sam dobio vijest da ću treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno, malo sam izgubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najljepša vijest koju čovjek može čuti', kaže Gile koji priznaje da bi poslije dva sina volio dobiti djevojčicu.

Amar Gile Jašarspahić
Dragana Udovičić/Kurir 

'Evo, sad očekujemo novu ili novog člana obitelji. Mada, ja bih iskreno 'novu', ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U studenom ili prosincu stiže prinova. Vjerujte, ovo je najljepša vijest koja može postojati na ovom planetu i najveće bogatstvo', rekao je pjevač.

Amar je otkrio i kako se njegova partnerica i on snalaze sa sinom koji je tek napunio godinu dana.

Amar Gile Jašarspahić
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Sa Zlatanom se još snalazimo, budi nas ujutro, kao i svako dijete. Sad dolazi novo pa mislim da neću imati vremena za spavanje još najmanje tri godine. Ipak, djeca su djeca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja trebamo negdje nasamo otići, one su tu da čuvaju djecu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio bake, hvala im što su uvijek na našoj strani', rekao je pjevač i dodao:

'Dolazak trećeg djeteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno htio, ali ne znam hoću li i sada birati budući da sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira', rekao je Gile.

Amar Gile i Aleksandra Prijović
PrintScreen 

Podsjetimo, Gile je svojedobno bio u vezi i s trenutno najpopularnijom regionalnom pjevačicom Aleksandrom Prijović. Godine 2014. objavili su i duetsku pjesmu pod nazivom 'Ma pusti ponos'.