Pjevač Amar Gile Jašarspahić imao je veoma buran ljubavni život, a jednom je prilikom sve šokirao kad je priznao da je bio i s udanim ženama.

'Svačeg je bilo u mom životu, bio sam i s udanim ženama, ali me njihovi muževi nisu jurili. Bio sam oprezan. Znam čuvati tajne, a i spretan sam', priznao je pjevač svojedobno.

Amar Gile Jašarspahić
Instagram 

Inače, Gile se početkom 2020. razveo nakon skoro četiri godine braka od svoje tadašnje supruge Ene Sarajlić s kojom ima sina, a špekuliralo se da su točku na brak stavili zbog starlete i bivše natjecateljice kontroverznog srpskog reality showa 'Zadruga'.

'Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svatko ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i svaki slobodan trenutak kad nemam nastupe i koncerte provodim sa sinom', izjavio je on tada.

Amar Gile Jašarspahić
Dragana Udovičić/Kurir 

Jašarspahić je u ožujku prošle godine s novom suprugom Mirelom dobio i drugog sina kojem su dali ime Zlatan. Međutim, njegova sadašnja izabranica se ne eksponira u javnosti.

Podsjetimo, Gile je svojedobno bio u vezi i s trenutno najpopularnijom regionalnom pjevačicom Aleksandrom Prijović. Godine 2014. objavili su i duetsku pjesmu pod nazivom 'Ma pusti ponos'.

'Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pjevačice od nje. Ali to s njom je bio zanos, nešto dječje, nije to bila neka veza', rekao je svojedobno Amar pa dodao:

Amar Gile i Aleksandra Prijović
PrintScreen 

'Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pjesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali već dugo nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cijenim i poštujem. Sve što je bilo, dogodilo se davno i nismo se rastali u svađi'.