Vijest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode poslije 24 godine braka iznenadila je javnost.

Odmah se počelo nagađati o njihovom odnosu, a Dragana je u priopćenju navela da već pune tri godine njih dvoje ne žive zajedno.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Instagram 

Pjevačica Lepa Brena, koja se desetljećima druži s Draganom, sada je progovorila o njihovoj odluci da stave točku na brak.

'Zaista ne bih voljela komentirati tu priču. To je bio šok za sve nas... Dragana Mirković je moja prijateljica. Nas dvije smo počele raditi s istim čovjekom koji je otkrio velike zvijezde i pravio jedan ozbiljan pjevački tim. Hoću reći da je to jedan bolan trenutak za sve nas, za mene pogotovo... Mogu zamisliti kako se ona osjeća', počela je Brena.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Voljela bih kazati jednu stvar... Da, kao njena prijateljica, žena, majka i supruga, potpuno razumijem u kakvoj se ona emotivnoj situaciji nalazi', nastavila je folk zvijezda.

'Samo želim da je ispoštuju i da joj ne stavljaju sol na ranu, jer je ona jedna od boljih ljudi, jako časna osoba, netko tko je svoju karijeru gradio veoma ozbiljno i profesionalno. Voljela bih da joj kao čovjek i žena pružim apsolutnu podršku i da zna da sam uz nju svugdje i da sam u svakom trenu na njenoj strani', zaključila je Brena za K1 televiziju.