Glazbena zvijezda Dragana Mirković jučer je iznenadila javnost službenim priopćenjem da se poslije više od 24 godine braka razvodi od biznismena Tonija Bijelića.

Kako je ispričala, oni tri godine ne žive zajedno, a u međuvremenu se saznalo da Toni boravi s ljubavnicom u Njemačkoj, dok Dragana živi s djecom u dvorcu u Beču.

Dragana Mirković
Instagram 

Iako već desetljećima živi u Austriji gdje osim vile ima i dvorac, ona je novac uložila i u imanje na kojem joj žive roditelji. Podignula im je jednokatnicu koja glasi za jednu od najljepših u selu, a u sređenom dvorištu nalazi se još jedna prizemna starija nekretnina.

Dragana Mirković kuća
Kurir 

Dragana je, inače, jedna od omiljenih stanovnica ovog sela. U to se uvjerila i ekipa Kurira u razgovoru s njenim susjedima koji su izuzetno ponosni na nju. Oni ističu da je Mirković ostala ona ista kao s početka karijere.

'Naše luče, osim kad ima obaveza u Požarevcu, uvijek je tu kod nas, u svom Kasidolu. Normalno priča, kao ja s vama. Preljubazna je. Dođe automobilom kod nas, ovdje s majkom Jelicom, kupi što joj treba i ide dalje. Stalno ide u obilazak obitelji, ovdje u selu, kad dođe u Srbiju, pa kupuje kod nas poklone, pića i ostalo. Baš je bila za Svetog Iliju, pa dva dana poslije toga, pa opet poslije dva dana.

Dragana Mirković kuća
Kurir 

Extra je, ja nemam što loše kazati za nju, kao ni bilo tko ovdje u selu. Ostavi i bakšiš redovno. Kad bi sve pjevačice bile kao ona, a ne da se sad srame odakle su potekle, gdje bi nam kraj bio', rekla je ljubazna prodavačica u seoskoj trgovini koja se nalazi tik pored Draganine osnovne škole.