Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović imaju svoju jahtu, koja, prema pisanju medija, vrijedi oko 6.000.000 eura. Iako je dosta pričala o njoj, pjevačica je sama otkrila da ima pet spavaćih soba.

Bračni par Živojinović vole u slobodno vrijeme, čim zatopli, otići na svoju jahtu kojom plove najčešće po Jadranskom primorju od Rijeke do Budve.

Jahta
Kurir 

'Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma', otkrila je jednom Brena.

Njen izgled izvana je fotografiran puno puta, a njena prijateljica Mirjana Antonović svojevremeno je na društvenoj mreži Facebook objavila fotografije kako jahta izgleda iznutra.

'Par sličica sa Brenine i Bobine jahte. Šteta što sam bila malo bolesna pa nisam mogla u potpunosti uživati', napisala je Mirjana, Brenina prijateljica pokazavši sav luksuz.

Brena Jahta
Facebook 

Dnevni boravak je prostran, s velikim televizorom, a na mramornom stolu, osim poslastica i voća, vidi se i novčanik pun eurića. Jedna od spavaćih soba ima čak i svoju kupaonicu, a vodilo se o svakom detalju pa su i ručnici brendirani i u nijansi pločica.

Brena Jahta
Facebook 

'Pa to je jedan lijep brodić s pet, šest spavaćih soba. Nije to bio poklon samo za naše duše. Htjeli smo sebi priuštiti nešto jer je bila specifična situacija', govorila je Brena.

Više fotografija Brenine i Slobine jahte pogledajte u galeriji.

Facebook Jahta Lepe Brene