Godinama se u javnosti šuška da bi pravi kandidat za predstavnika Srbije na Eurosongu bila pop diva Jelena Karleuša koja bi, po mišljenju brojnih obožavatelja, na najpoznatijoj pozarnici svijeta napravila spektakl za pamćenje. Ona je podsjetimo, samo jednom sudjelovala na nacionalnom izboru 2004. godine kad je zauzela 11. mjesto.

Prije tadašnje 'Beovizije' Jelena je s pjesmom 'Moli me' slovila za jednog od favorita publike i medija, no na kraju joj je samo jedan od osam članova žirija dodijelio bodove.

Karleuša se nedavno u jednoj televizijskoj emisiji na Kurir televiziji dotaknula 'Beovizije' i otkrila da je tada prvi put probala alkohol.

'Na Beoviziji sam dobila nula bodova od svih članova žirija. Valjda im onaj nastup od prije 20 godina nije bio adekvatan i 'wow'. Vjerojatno je bilo mnogo boljih, pa su odlučili da ne dobijem nijedan glas. Tad sam i odlučila da se više neću natjecati jer su svi imali više bodova od mene. To je, u najmanju ruku, bilo nelogično i nepravedno. Tad sam prvi put u životu probala votku', započela je JK, pa nastavila:

Jelena Karleuša
Youtube/Screenshot 

'Sjećam se da sam se toliko razočarala i potresla da sam otišla iza scene poslije slušanja glasovanja. Bila sam u garderobi, Marina Tucaković i njena prijateljica su donijele bocu votke da imaju. Vidjela sam tu votku, ulijevala sam u neku plastičnu čašu i popila 'na eks'. Poslije pet minuta mi je jako pozlilo. To je prvi put da sam probala alkohol. Poslije je bilo puno nepravde u životu, ali nikad više nisam probala alkohol', zaključila je Karleuša.