Iako je na društvenim mrežama uvijek dotjerana, nasmijana i živi punim plućima, život hrvatske influencerice i poduzetnice Morane Mamić ozbiljno se zakomplicirao nakon porođaja.

Naime, Morana iza sebe ima brak sa Zdenkom, bratićem Zdravka Mamića s kojim je dobila sina. Porođaj je prošao s teškim komplikacijama, a zbog primaljine greške u bolnici Moranin se sin bori s teškom bolešću zbog koje su mu ograničeni rast i razvoj. Već godinama boravi u specijalnoj ustanovi, a Morana je nedavnom objavom posvećenom njemu potresla javnost. Naime, podijelila je fotografiju iz Opatije i pred gotovo 200 tisuća pratitelja ogolila dušu pa otkrila da prolazi kroz teške trenutke.

'Kažu, svakom život da koliko može podnijeti… Ja ću reći, nema toga što MAJKA za svoje DIJETE ne može podnijeti… Prije nekoliko dana čula sam rečenicu od koje strahujem već 24 godine: 'Vaš sin sad je u Božjim rukama'... Doktoru sam odgovorila: 'Bog neka pričeka, mamine ruke su tu'. Dok sam svakodnevno satima gledala sina u boli, patnji, agoniji i borbi za život, sretala sam ljude… Nitko od njih ni po čemu nije mogao naslutiti kroz kakvu bol prolazim… Svakom sam se osmjehnula, zastala, popričala, čak se i fotografirala s nekim divnim ženama u hotelu u kojem sam odsjela, a koje me prate… A, iznutra…iznutra sam umirala od tuge, patnje i boli… NITKO osim osoblja bolnice nije znao kroz šta prolazim. A, imala sama 'pravo' biti gruba s grubima, zla sa zlima, bezobrazna s bezobraznima, apatična s apatičnima… Jer, zadnjih dana bilo ih je, i to na mjestima gdje se čovjek najmanje tome nada… Ali NISAM! S godinama, iz svoje boli naučila sam crpiti snagu, nadu, osmijeh i životnu radost, a takvim ženama NITKO NIKADA NE MOŽE NIŠTA', napisala je Morana tada.

Sin Morane Mamić
Instagram/Screenshot 

No čini se da nakon kiše baš uvijek dođe sunce jer su Morana i sin nakon teškog razdoblja itekako imali razloga za slavlje.

Sin Morane Mamić
Instagram/Screenshot 

Naime, proslavili su njegov 25. rođendan, a tim je povodom Morana objavila niz njegovih fotografija.

'Danas slavimo velikih 25 godina. Pokušali su nam rezati krila, nekad riječima lomili dušu, a mi se nikad nismo dali. Osmijeh nam je štit, a ljubav tvrđava. I dok dišem, našu tvrđavicu nikad nitko neće srušiti. I, da se ne zaboravi. Doktoru s 'Rebra' koji je stavio potpis na nalaz i mišljenje gdje kaže kako ću živjeti do 15. godine... Sretan mi 25. rođendan doktore!', stajalo je u Moraninoj objavi.

Više njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Sin Morane Mamić proslavio 25. rođendan