Pjevačica Aleksandra Prijović je sinoć, 18. veljače, održala posljednji u nizu od pet zakazanih koncerata u Gradskom vrtu u Osijeku od kojih je zaradila vrtoglavu cifru.

Naime, ona je za samo pet koncerata u Hrvatskoj zaradila pola milijuna eura.

Aleksandra Prijović
Borna Jakšić/Pixsell 

Međutim, kako navode srpski mediji, da nije uložila mnogo novca u kostime, scenu i koreografiju, zaradila bi još više.

'Prija bi zaradila milijun eura da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvjetljenje... Samo za stilista, odjevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 eura! Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla sretna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspješnija i najplaćenija naša pjevačica', izjavio je anonimni izvor za srpske medije i dodao:

'Mnogi su joj savjetovali da sreže troškove, da angažira jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od 10.000 eura, ali ona nije željela ni čuti. Svjesna činjenice da živi svoj najveći san koji joj se možda nikada više neće ponoviti, želi da zauvijek iza njenih koncerata ostanu videosnimke kao svjedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspjeha.'