Popularna pjevačica Aleksandra Prijović gostovala je u televizijskoj emisiji 'Balkanskom ulicom', a govoreći o roditeljima Borki Mihajlović i Nedeljku Prijoviću nije mogla sakriti emocije te se rasplakala.

Aleksandra Prijović
Igor Pavlović 

Naime, njezini roditelji su se razveli kad je pjevačica imala samo tri godine, a sad su, ispričala je, na njezinom koncertu u Nišu sjedili zajedno. To je, priznaje Aleksandra, rijedak trenutak.

'Budući da se moji roditelji ne viđaju često, skoro pa se nikad ne viđaju... Na mom koncertu su bili svi zajedno', započela je Aleksandra.

'Sjedili su jedno pored drugog i ti si vidjela ono što si željela cijelog života, je li tako?', pitala ju je voditeljica, a ona je samo kimnula glavom dok su se suze slijevale niz lice.

'Eto, taj trenutak. Svatko živi svoj život, i kada netko ne može biti zajedno, ni ne treba biti zajedno. I to je sve okej, ali ja kao netko tko je uvijek maštao o tome da imam veliku obitelj, nisam je imala. Onda oni u kakvim su odnosima već bili, svako je otišao svojim putem, i nekako nisu mogli zajedno', dodala je Aleksandra.