Aca Lukas se nakon razvoda od suprugeSonje Vuksanović preselio u stan na Voždovcu, dok je ona ostala živjeti u obiteljskoj vili na Bežanijskoj kosi.

Budući da je Sonja na Instagramu veoma aktivna, nerijetko objavljuje i detalje iz svog doma u kojem uživa u društvu svojih kćeri.

Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž cijelog zida, a u njemu se, osim savršenih outfita koje u njemu fotografira, vidi i cijeli dnevni boravak, bajkovito uređen.

Tijekom blagdana kuća dobiva svoje novo ruho i izgleda još ušuškanije. Dom krase umjetnine, skupocjeni detalji, ali i prelijepo cvijeće u kojem Sonja posebno uživa.

Podsjetimo, bivša supruga Ace Lukasa, Sonja Vuksanović, o kojoj je pjevač u svojoj knjizi 'Ovo sam ja' iznio brojne pikanterije, svojedobno se oglasila i rekla da ju ništa ne zanima što piše i da neće komentirati.

Inače, i Lukas je jednom prilikom do detalja opisao kako su izgledale njegove i Sonjine svađe.

Ovako izgleda kuća koju je Aca Lukas ostavio supruzi nakon razvoda
STEFAN STOJANOVIĆ/MONDO 

'Počinju svađe. Strašne. Oboje smo, naravno, griješili, ali nismo priznavali svoje greške. Kroz svađu sam shvatio da se počeo vraćati stari Aca, koji govori ono što misli i radi ono što hoće. A budući da je to bilo zabranjeno, počeo sam dolaziti kući pijan, drogiran. Aca u najgorem izdanju! I sve je polako počelo gubiti smisao. Nabrajala je u svađi što sam sve ja. Naše svađe su bile užasne. I to svađe pred djecom. Od vikanja nam izlete žile na vratu i kao da će eksplodirati. Tvrdoglavi oboje, ne prihvaćamo svoj dio krivice. Užasne rečenice. Volim je, a vrijeđam je. Kad sam htio krenuti, ona mi se unijela u lice. 'Da me nećeš udariti?', napisao je Lukas i dodao da je tada priznao nepostojeću krivicu za obiteljsko nasilje i dobio godinu i pol dana, uvjetno na tri godine.