Anđela Ignjatović Breskvica glasi za favorita na predstojećoj 'Pesmi za Evroviziju', gdje će se natjecati s pjesmom 'Gnijezdo orlovo'.

Pjesma, koja već ima preko 3 milijuna pregleda na YouTube-u, digla je veliku prašinu u regiji zbog navodno spornog teksta i okarakterizirali su je kao 'nacionalističku'.

Breskvica
Youtube/Screenshot 

I sama mlada pjevačica se na kraju oglasila povodom toga.

'To je normalno, pogotovo za mene. Uvijek kad nešto izbacim, prvo bude kaos pa onda sve kako treba. Ružno je, jako ružno, neki komentari su besmisleni, ali sam ja toliko ponosna na tu pjesmu i jedva čekam prvi nastup da vide kako zvuči uživo jer mi ne vjeruju kako će to zvučati', rekla je Breskvica.

Budući da je digla prašinu, a da još nije ni otpjevala pjesmu na natjecanju za 'Pesmu za Evroviziju', mnogi se pitaju koliko godina ima.

Breskvica
Kurir 

Anđela je rođena 19. svibnja 2001. godine i ima 22 godine. Svoju karijeru započela je u pratnji tada svog dečka Voyagea. Veliku pažnju privukla je ne samo svojim specifičnim glasom, već i stajlingom i frizurom koji su potpuno autentični i na nivou prave svjetske mlade trap zvijezde.