Haris Džinović, nakon što je tjednima bio glavna tema medija zbog razvoda nakon 22 godine ljubavi i 10 godina braka sa svojom sada već bivšom suprugom Melinom Džinović, stao je pred kamere i progovorio o situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

Pjevač je najprije govorio o svojim pjesmama, rekavši da je aktualniji nego ikada, ali da ne zna zašto je to tako. Osim toga, otkrio je i da dueta u njegovoj daljnjoj karijeri neće biti.

Melina i Haris Džinović.jpg
Dragana Udovičić/Kurir 

Nakon toga voditelj emisije 'Premijera vikend specijal' pitao je Harisa kako komentira to što je njegova kći Đina Džinovićveoma zanimljiva medijima na što je on odgovorio da nema problem s tim, i ako se sviđa medijima treba to i nastaviti raditi. A onda je došlo vrijeme i za pitanje vezano za njegov bračni status na što je pjevač dao tek kratak odgovor:

'Ne želim pričati o tome. Nema smisla da me pitate za moje privatne stvari. Zvali su me mnogi, ali ja to neću komentirati. Ne razgovaram sa svojom djecom o ovoj situaciji, a ni s Melinom, pitajte njih. Ja ništa ne znam i mene ne pogađa ništa', rekao je Džinović u emisiji.